• 397
    yilmaz savunucularinin, ali koç ile sahsi meselesinden dolayi kamuoyu olusturdugunda burada gelip buyuk galatasarayli dedigi, berkan, yunus, kerem'i taraftarin onune surekli atarken ise basligina hic ugramadigi youtuber.

    son icraati de okan buruk olmus. okan buruk formsuzmus kendisine gore ve cozmesi gerekiyormus.

    yahu bak gercekten soruyorum sana haluk yurekli, sen futbolu ciddi ciddi bildigini mi dusunuyorsun? yoksa talimat ile bizim degerlerimizi insanlarin onune sistematik olarak mi atiyorsun? bir de acaba biraz utanma duygun kaldi mi? hic sanmiyorum.

    senin sacmaliklarin yuzunden berkan, yunus, kerem zor gunler gecirdi. senin ortaya attigin sacmaliklarla zihinlerini dolduran fanboylarin stadyumlarda oyuncusunu islikliyor. simdi de galatasaray'in puan rekoru sahibi hocasi ile mi ugrasiyorsun? hesabin ne? 50 dakikalik yayinlarinda surekli bagira cagira seref haysiyetten bahsedip duruyorsun 2 senedir. acaba neden dilinden dusmuyor bu kelimeler? neden hep sinirlisiniz siz?

    bu adamlari takip edip bunlara galatasaray ile ilgili hukum verme yetkisini veren herkes galatasaray'a buyuk zarar veriyor. hala bunu goremeyenler var bu kacinci rezillik boyle ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın