resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6938
    mehmet demirkol'un zamanında burak yılmaz için yaptığı harika bir tespit vardı. malumunuz burak yılmaz trabzonspor ile başlayan ikinci baharının ardından hem bizde hem de gittiği diğer kulüplerde epeyce skor katkısı yaptı. ama her zamanda en çok eleştirilen oyunculardan biri oldu. demirkol'un burak yılmaz sendromu diye adlandırdığı kavramda; futbolcunun üzerine yapışan bazı özelliklerinden dolayı futbolcunun sürekli kendini ispat etmek zorunda kalmasını vurguluyordu.
    benim gözlemlediğim kerem de benzer bir stresi yaşıyor. skor yaptığı maçlarda bile eleştirilirken skor yapamadığı zaman eleştirilerin ayyuka çıkacağının farkında. bu yüzden, belki bazen, aşırı stres yapıyor. yani kim yapmaz ki. ben bu arada genel olarak epeyce beğeniyorum performansını. muhtemelen daha az stresli bir ortamda daha da başarılı olacaktır.
    son olarak taraftarların baskı altına alıp, burak yılmaz sendromuna soktuğu oyuncuların bence ortak bir özelliği var; kötü top kontrolü. taraftar topu kötü kontrol eden oyuncuya "futbolcu değil bu ya" yargısı ile yaklaştığından ne yaparsa yapsın, ilk kötü hareketinde homurdanmaya başlıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın