• 256
    hakem konusuna girmek istemiyorum, sen galatasaray'sın. böyle ruh olur mu yahu. icardi'ye bir tane top gelmedi. ortalar zaten çok kötü. pas desen yok.
    tamam yorgunsunuz anladık ama bu kadar beceriksiz oynanılmaz. yorgun olmak pas atamamak orta açamamak değil.

    sol bek zaten yol geçen hanı gibi. ne zaman angelino oynasa tüm ataklar oradan geliyor. mertens desen yok. zaha geldiğinden beri bir şeyler yapsın diye bekliyoruz ama genelde yerlerde düşüyor. faul olduğunu bildiği için düşmeyeceği pozisyonda da atıyor kendini. biz bunun için almadık bu adamı. 1 maç oynasın geri kalan maçlarda yatsın istemiyoruz.

    kerem'ler zaten konuşulacak gibi değil.

    kusura bakmasın ama biraz okan hoca'da da suç var. yok o kırılmasın yok bu kırılmasın. aha sonuç ortada. kerem'lerdeki ısrar neden ki? yorgunsa alper var oynasın. demirbay antrenmanda ne gösteriyor da sen burada oynatıyorsun. 2 metre pas atamıyor. bu adam yorgun da değil. kim kırılıyorsa kırılsın burası galatasaray. yorgunluğu da çok kabul edemiyorum, herkes oynuyor bu oyunu biz şampiyonlar liginde bir şeyler yapmak istiyorsak bunlar hep olacak. bayern sadece bir tanesiydi. son 16 ya kaldığımızda ne olacak?

    okan hoca ikinci yarıda değişiklik yapmaz ve yine 70lerde değiştirirse bunun sonucunu ona yazarlar. kazan ya da kazanma hiç farketmez. şu oyun kabul edilebilir değil çünkü. kerem'in yapıp sergio'nun yapamadığı ne olabilir?sol'a kazım gelir sergio oynar

    daha çok yazmak istiyordum ama duramam diye korkuyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın