• 6096
    hepsi akil adam olmuş, “futbol 70 dakika değil, eforlu oynarsan atacaksın” diye uzman kesilmişler. tabii şampiyonlar ligi’ni çok iyi bildikleri için haklı da olabilirler.*

    ben size asıl meseleyi söyleyeyim: sağda solda 3. sınıf takımları yenince çok acayip top oynadığını, inanılmaz tempo yaptığını zanneden bu güruh; galatasaray’ın oyununu görünce gerçeklerle yüzleşti. oysa ki biz onlara takımın ligi sallamadığını, tamamen ucl odaklı olduğunu, buna rağmen ligi götürdüğünü anlatmıştık. onlar inanmak istememişti. onlar zannetti ki galatasaray oynayamıyor, bayern gol olup yağacak. şimdi yavaş yavaş anlıyorlar ki şampiyon olmak için onların iyi olması yetmez, galatasaray’ın ligi çok sallamaması ve tavanına yakın oynamaması lazım. şimdi anlıyorlar ki aralık ayının son haftası sancılı geçecek. kadıköy’deki maça net bir puan farkıyla çıkmaları lazım. yatıp kalkıp dua etsinler de bizim takım ligi sallamamaya devam etsin.

    beşiktaşlılar mı? gedson ve rashica ile sami yen’de galibiyet alacağına inanıyordu onlar. 10 kişi bizi zorladıklarını zannediyorlardı. dün akşam en son “ucuz yırtmışız, iyi bizi sallamamışlar” diye dolanıyorlardı. oysa ki onları da ciddiye almadığımızı anlatmıştık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın