resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 7549
    heralde basligina en cok yazdigim futbolcumuz kendisi ama her seferinde beni biraz daha kendisine hayran birakiyor. 96-2001 arasi eger internet boyle revacta olsa ve gssozluk olsaydi sanirim onun gibi en cok hagi icin bukadar entry girerdim.

    simdi bu adam bir arkadas sanirim yukarda yazmis tam bir sosyopat yada inanilmaz bir lider. yada ikisi birden. dusunun 1 mac once old trafaforda penalti kaciriyorsunuz ve cikip 1-0 geride kendi sahinizda ki bayern macinda penaltiyi panenka atiyorsunuz. bunun literaturde ki karsiligi govde gosterisidir.

    boyle durumlar aslinda birazda takima mesaj anlaminda. hagide vardi boyle tavirlar zamaninda. yasim yetiyor cok canli kanli maclarini izledim. cikardi 40 metreden bir cakardi sonra donup santraya giderdi. ben ozamanlar azda biraz futbol oynuyorum derdim lan ben bu golu atsam kendimi parcalarim diye. mesela atletic bilbao macinda 1-1 den 2-1 yapan golu adam attiginda ben 30 dakka agladim. adam golu atti bir tribune dogru gitti sonra mac bitti. herif icin okadar olagan birsey olmus ki bu artik kaniksamis. sanki oglum ben felegin cemberinden gecmisim atletico bilbaoyu kim takar gibi takiliyordu. bu bize yani taraftara soyle bir etki etti. biz 5 sene boyunca her kotu durumda icimizde hep ya simdi cikar hagi 30 metreden bir cakar bu maci bize aldirir diyorduk ve genelde de oyle oldu. sanirim bizim derbilerde en cok gol atan yabanci futbolcumuz kendisi. yani hagi bize yani tvdeki staddaki adama boyle bir umut verirken dusunun sahadaki arife hakana okana suata nasil bir umut veriyordu. elinizde boyle bir winner olunca umutsuzluk aninda hep dusunursunuz hagi var bizi kurtarir diye.

    simdi gelelim bu arjantinli arkadasa. adam 30 yasinda ama dogustan lider birkere. dun ki penalti evet biraz sov ama aslinda kendi takim arkadaslarina bir mesaj nasil bugun instagramda metin oktay onunde onun selamini veren postu paylastigi gibi. dun dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama tum takim icardi haric mactan sonra bir paylasim yapmazken bu adam kalkti paylasim yapti mactan sonra. kaan ayhan mac sonunda soyunma odasinda herkesin morali cok bozuktu demisti. bu adam bunu bildigi icin kalkip galatasaray postu paylasti bugunde ben buradayim bu projeye inaniyorum dedi. yani herif kafaya koymus bu takima avrupada bir kupa getirmeden bana rahat yok diyor. aynisini hagide yapmisti. kazancagi herseyi kazanip gitmisti. nedendir bilemiyorum bu klupde birsey var simdi icardi haginin rolunu ustlenmis sekilde liderlik yapiyor takima ve kafaya koymus bu takima avrupada kupa kaldirtcak. olur olmaz orasini cok bilemiyorum ama bu adamdaki auro ile haginin simdi 40 metreden cakar auroasi ayni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın