• 3223
    "jokey olmak için ilk önce at mı olmak gerekli?"
    * "bu transferden mutlu olmamam için salak olmam gerekir. sadece aptal bir teknik direktör samuel eto'o gibi bir oyuncusu olduğu için mutlu olmaz. ben, şu anda eto'o gibi bir oyuncuya sahip olduğum için mutluyum. barcelona'nın real madrid kadar çılgın bir kulüp olmadığını düşünüyordum ancak onların da real madrid'den pek bir farkı yokmuş. eto'o'nun barcelona'da yaptıkları ortada. attığı goller, takıma yaptığı katkıyı kimse inkar edemez. eskiden barcelona için yaptıklarını şimdi de ınter için yapacak. ben, ıbrahimovic ile eto'o arasında bir fark göremiyorum. benim değerlerim ölçüsünde bu transferin değeri 100 milyon avro"
    * "bana gay gibi soru sorma!"
    * "açıkçası bana nasıl şampiyonlar ligi finalinde 4-0 yenilebilineceğini öğretmesine ihtiyacım yok; çünkü böyle bir şeyi öğrenmeye yönelik arzum yok."
    * "eğer evdeki garajınızda bir bentley'niz, bir de aston martin'iniz varsa ve her allah'ın günü gideceğiniz yere bentley'inize binerek gidiyorsanız, biraz aptalsınız demektir."
    "futbol menajerlerini yeni veya eski diye değerlendirmem. ben iyiye ve kötüye inanırım. başarıya ulaşanlar ve ulaşamayanlar. lütfen küstah olduğumu düşünmeyin ama ben avrupa şampiyonu'yum ve özel biriyim."
    "arsene wenger'in röntgenci olduğunu düşünüyorum. böyle tipler vardır; evde otururken teleskopla başka evlerin içinde başkalarının neler yaptıklarını izlerler."
    * "stres mi? kuş gribi bende daha çok stres yaratıyor. ciddiyim, kuş gribinden bile manchester'dan fazla korkuyorum"
    * "şu anda lider durumda olmamız kulübün maddi gücünden kaynaklanmıyor. bütün kupaları alma iddiamız, benim üstün çabalarımdan ve emeğimden kaynaklanıyor."
    * "menajer ve oyuncuların, kendi sahalarında oynadıkları son maçta, bize karşı kaybetmeleri üzerine sahada şeref turu attıklarını gördüm. böyle bir şeyi portekiz'de yapmaya kalksanız, tepenize şişe yağdırırlar."
    (u: chelsea'de çalıştığı dönemde, katı savunma yapmakla suçladığı tottenham teknik direktörü martin jol'a) "jol, utanmasa kalenin önüne kulüp otobüsünü koyacaktı."
    * "elimden gelenin en iyisini yapmaya, durumu olumlu şekilde geliştirmeye ve imajıma ve futbol felsefeme uygun takımı yaratmaya niyetliyim. en iyi oyuncular ve kibirimi mazur görün ama en iyi menajer bizde."
    "eğer roman abramovic bana takımı çalıştırma konusunda yardım etseydi, ligin dibine vururduk. ve eğer ben ona mali işlerinde yardım etmeye kalksaydım, çoktan iflas etmiş olurduk."
    * "maçtan önce basın toplantısına girdiğimde, maç benim için çoktan başlamıştır. ve maçın ardından basın toplantısına girdiğimde, maç henüz bitmemiştir.

    jose mourinho
App Store'dan indirin Google Play'den alın