resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 2331
    alman futbol otoritelerinin bir kısmına göre maçın* en kötü oyuncusu olarak nitelendirilmiş. bunda forvetlere yakın durmayışı, top almalarına müsade edişi hatta yüzlerini kaleye döndürmesi ve birkaç pozisyonda ciddi hatalar yapmasının sebep olduğunu düşünüyorum. bazı eksiklikleri hataları var ama ben maçın en kötüsü olduğuna katılmıyorum

    taraftar gözünde kredisi olduğu için eksik yönleri çok fazla göze batmadı ama bu yönlerde kendini geliştirmesi ya da bu zaafiyete davinson sanchez ile birlikte anlaşarak çözüm bulmaları gerek.

    bizim ligde rakibe dokunsak hakemler hemen faul çaldıkları için abdülkerim'in bu oyun tarzı ligde işimize geliyor ama avrupa'da daha sert oynamaya alışmamız gerekiyor.

    galatasaray'ın defans hattı bayern münih maçında toplamda sadece 1 faul yapmış. abdülkerim bardakçı, kazımcan karataş ve sacha boey ise hiç faul yapmamışlar. bu böyle bir maçta kabul edilebilir bir istatistik değil. pozisyon icabı olmasa bile taktik icabı, oyunun temposunu ayarlamak için faul de yapmak gerekiyor.

    bu takımın maçtaki tempoyu 90 dakika boyunca sürdüremeyeceğini cümle alem bilirken savunmacı oyuncularımız ilerideki 6 oyuncunun baskısının kırıldığı ya da yorulduğu anlarda faul yapmaları, geçiş hücumlarını engellemeleri, gerekirse kart görmeleri gerekirse yerli yersiz itirazla hakemin etrafını sarmaları ve yer yer oyunu soğutmaları gerekiyordu. duran toptan yenilecek talihsiz gol korkusuyla mı, aman kart cezalısı oluruz maç kaçırırız kaygısıyla mı, türk hakemlerinin yarattığı travmadan mı ya da bayern o kadar hızlı kontraya çıktı ki faul yapmamıza mı fırsat vermediler bilmiyorum ama defansta temaslı oyundan çok kaçındık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın