resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 7450
    hayattaki yeni motivasyon kaynağım. bu adam onca yıl süren sorundan, baskıdan, mutsuzluktan ve stresten sonra 30 yaşında galatasaray'ı bulup kusursuz bir aidiyet ve adanmışlık yaşayabildiyse, bugün bu kadar mutlu ve istekliyse herkes için her an umut var demektir.

    beyler daha pek farkında değiliz bence ama bu adam normal bir adam değil. türkiye'ye deplasmana gelirken bile nazlanabilecek bir yetenek. transfer olurken aynı paredes'in yaptığı gibi aylarca süründürüp sürekli daha iyi seçenekler ve daha iyi maddi koşullar arayacak bir yıldız. ve temmuz ayında imzayı çaktı, kendisi için çok dandik kalan takımlara karşı cl elemelerine çıktı, yetmedi maç çözdü, dehşet bir performansla oynuyor. üstelik türkiye'de az tutan iyi oyuncular gibi gariban anadolu takımlarına karşı istatistik kasmıyor, en güçlü maçlarda şov yapıyor. manu deplasmanı, iç saha derbisi filan çözüyor herif. hem de her oynadığında. maç dışında da galatasaray'la yatıp galatasaray'la kalkıyor. ne kadar mutlu olduğuna inanamıyorum. bence kendisi bile inanamıyordur.

    böyle inanılmaz bir yeteneği yönetemeyen avrupa kulüpleri salaklığına yansın. bize kazandıran yönetimden ve mauro'yu bu kadar aşık eden taraftardan da allah razı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın