• 47326
    24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçı öncesi kaan ayhan.

    “kolay bir maç olmayacağını hepimiz biliyoruz. şampiyonlar ligi'ne baktığınızda, fikstüre baktığınızda kolay bir maç olmadığını düşünüyorum; ama yine de tabii ki yarın da her zamanki motivasyonla, her zamanki hedeflerimiz de maça çıkmayı düşünüyoruz. bayern münih’in küçük hataları hemen cezalandıran bir takım olduğunu biliyoruz; ama bizim için de geçerli. eğer bayern münih’i yarın hatalara zorlarsak bizim de şansımızın olduğunu düşünüyorum. o yüzden elimizden geldiği kadar iyi bir performansı taraftarımızın önünde sergileyerek güzel bir maç oynamak istiyoruz.”

    "hocamın da dediği gibi zaten takımın kalitesi geçen sene de yüksekti; ama bu sene yine daha yüksek bir seviyede. o yüzden herkesin her pozisyonda iyi bir performans göstermesi gereken bir ortamdayız. kendi adıma mutluyum. son maçlarda ilk 11'de yer aldım. performansımla umarım hocamı da mutlu etmişimdir; ama dediğim gibi stoperde olsun orta sahada olsun… sonuçta hocamın verdiği görevi yerine getirip belki de üstüne daha da koyarak hem kendimden hem takımımdan daha iyi performans bekliyorum. pozisyon benim için fark etmez. zaten hocam da bunu biliyor. belki de beni buraya getirmelerinin en büyük nedenlerden biri de zaten o. takım içinde çok büyük bir rekabet var. ben bu rekabetin parçasıyım. farklı pozisyonda olsa da çok mutluyum."

    "şampiyon olan bir takımdan bahsediyoruz. sonuçta tabii ki isimlerden dolayı, geçmişte yaptıkları başarıdan dolayı büyük isimler de var kadroda. büyük isimle, çalışkanlığı ayırmamak lazım. büyük isimler de aynı şekilde çalışkan. o yüzden bize düşen iyi şekilde elimizden geleni yapmak. takıma da katkısı olmasını istiyoruz."

    "geçen sene sezonun ortasında katıldım. çok iyi bir ortama girdim. maç dakikası olarak benim için çok başarılı bir dönem değildi; ama takım arkadaşlarımla beraber o atmosferi yaşadık ve bu sene de hala yaşıyoruz. skorlar da o yönden çok önemli. ilk maç beraberlikten sonra her maçı kazandık. büyük isimler, genç oyuncularımız, yeni katılan oyuncular, hepimiz takım için çalışıyoruz. galatasaray için buradayız. o yüzden de galatasaray'ın başarısı için elimizden geldiği kadar çaba harcıyoruz."

    kaynak: galatasaray resmi sitesi. https://gss.gs/se9
App Store'dan indirin Google Play'den alın