resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21490
    isterse akşam iki duble rakı içerken fotoğraf paylaşsın. yarasın der geçerim.

    arkadaş adam bilmem kaç maç namağlup gitti. eyüp'le oldukça başarılı ilerliyor. herhangi bir skandalı yok özel hayatına. hayatını rayına oturtmaya çalıştı ve ama öyle ama böyle başarmış görünüyor. puro içiyor diye eleştiri alıyor.

    20 yaşında çocuktu, fazla seks yaptığı için sakatlanıyor dediler. o dönemki sevgilisiyle fotoğrafını da bu haberin yanına koydular. bakın bayrampaşa'da büyümüş biri için sevgilisiyle olan fotoğrafı + bu yazılan normal bir insandan 2-3 kat ağır bir durumdur.

    yetmedi kalkıp efendi efendi topunu oynayan bir çocukken ana avrat küfür ettiler. bakın bayrampaşa'da büyüyen bir insan küfüre küfürle cevap verir.

    ispanya'ya gitti laflar bitmedi, barcelona'ya rekor bonservisle gitti (ki hala kırılmadı o rekor) sponsor dediler. milli takımı tek başına taşırken dahi laflar ettiler. bir türlü rahat bırakmadılar bu adamı. meyve veren ağaç taşlandı, başarılar cezasız kalmadı. bunların hepsinin üstüne arda kontrolü kaybetti ve hata üstüne hata yaptı.

    yine de kendini toparladı, el öpmekten dahi gocunmadı. tekrardan iyi biri olmak için uğraştı ve bunu herkes gördü. bugün gelinen noktada bu adam aynı topçuluğunun başı gibi hocalığının başında da başarılı ilerliyor. fakat aynı topçuluk dönemi gibi affedersiniz ota b.ka laf söyleyen güruh tarafından yeriliyor. neden? çünkü adı çıkmış dokuza.

    fatih terim bu internet çağında top oynasa büyük ihtimalle arda'nın gördüğü bu muamelenin 2 kat ağırını görür, hocalığında da asla destek görmezdi. arkadaşlar, hayatta hatasız tek bir insan bile yok. önemli olan hataların devam edip etmemesi. son 2-3 yıldır belki daha da uzun zamandır arda'nın ne hatası oldu? puro içmesi mi hataydı, fatih terim'in elini öpmesi mi? adam sports digitale denen kanalda yaptığı programın yayınlanmamasını istedi sırf galatasaray düşmanlığı yapıyorlar diye. ama ağzıyla sekiz tane kuş da tutsa yaranamıyor, yaranamıyor, yaranamıyor.

    eyüpspor'un oldukça başarılı hocasıdır. içtiği purolar yarasın. işini severek ve hevesle yapıyor. çok başarılı bir hoca olacaktır. oynarken de uzun yıllar kaptanlık tecrübesi yaşadı. ayrıca galatasaray'ın en genç kaptanlarından biri (belki de en genci) ve yine en genç 10 numara giyenlerinden biridir. henüz 20-21 yaşında 10 numarayı ve kaptanlığı almış, atletico'ya gidene kadar da hakkıyla sahada oynamıştır. rezalet olabilecek olan 2008 sezonunda şampiyonluğun en büyük pay sahiplerinden olmuştur ki henüz 19 yaşında bu dominasyonu hele hele türk bir futbolcu bu topraklarda bir daha sağlayamamıştır. çok çok çok başarılı bir futbolcudur ve kariyer zirvesini 10 numarasını giydiği ve yine kaptanlık yaptığı atletico'dan messi - neymar - suarez üçlüsüne dördüncü olarak barça'ya giderek yapmıştır. bugün dünya üzerinde atletico'nun bence en başarılı yılları olan 2011-16 arası zamanla ilgili olarak atletico madrid taraftarına akıllarına gelen ilk 3 topçuyu sorsak kesinlikle kendisinin adı söylenecektir. öyle de etkisi vardır ispanya'da. daha 19 yaşındayken 2 kritik golle milli takımın gruptan çıkma ve tur atlama başarısına sebep olmasını, tek kişilik takım olarak aldırdığı maçları falan yazmayacağım keza yoruldum.

    son olarak, sanmasınlar seni yalnız biz hep buralardayız kapo.
App Store'dan indirin Google Play'den alın