resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4020
    hazır deprem psikolojisi geçmişken kendisi hakkında bir kaç cümle de ben edeyim. bundan önce edemezdik, çünkü deprem travması her türlü sportif meseleyi örtecek ya da yanlış yere çekecek nitelikteydi.

    rakiplerimizi sevmek zorunda değiliz. rakiplerimizde oynayan futbolcuları, yorumcuları vb de ne sevmek ne de beğenmek zorundayız. bazılarını yine de ayırt ederek söyleyebiliriz ki, rakip olması onların asgari insani nitelikleri taşımadığı anlamına gelmiyor. dolayısıyla bazı kişilerden nefret etmemiz, ki bu nefret karşı tarafın eylemleri sebebiyle de olabilir, o kişinin hiç "iyi" bir yöne sahip olmadığı demek değil.

    volkan'ı da bu çerçevede değerlendirmek gerekiyor. kendisi, deprem dönemindeki eylemleri sebebiyle duygusal olan milletimizin gündemine yerleşmiş ve galatasaray taraftarları da bu süreçte rekabeti bir kenara bırakıp kendisine destek vermiştir. ama her şeyin bir sınırı var. deprem bitti, en azından lig özelinde.

    dolayısıyla kendisi bundan sonra azılı bir fenerbahçe fanatiği olmayacak, fırsatını bulduğunda galatasaray'a karşı terbiyesizlik yapmayacak sanılıyorsa çok büyük yanılınıyor. volkan aynı volkan. hiçbir şey değişmedi. kendisinden hiç hazzetmem. konu gs olunca ahlaki duruşunun yine değişeceğine de eminim. bunlar için dünyadaki en önemli maç gs maçıdır, en değerli şey de gs'yi yenmesidir. nasıl olduğu mühim olmadan. depremde de herkes gibi o da insani vazifesini yapmıştır, o kadar. ayrıca kendisinden de depremin miladı olacak şekilde bundan sonra gs'ya karşı hadsizlik yapmayacağına dair bir söylem, demeç, emare görmedim. volkan'ın sıfatı bellidir, oyna devam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın