• 116
    mauro icardi'nin oynadığı ve oynamadığı senaryoya göre çok farklı şekillerde gelişebilecek mücadele.

    icardi'nin oynamak için elinden geleni yapacağına eminim. bu nedenle yüksek ihtimalle sahada olacağını düşünüyorum. yalnız oynamazsa en uçta kiminle başlayacağımız konusu büyük bir soru işareti olacak. potansiyel adaylar wilfried zaha, cedric bakambu ve barış alper yılmaz üçlüsü. üçü içinden barış'ın ya da zaha'nın ilk on bir çıkma olasılığını daha yüksek görüyorum.

    zaha'nın en uçta olduğu dizilişte kerem sol kanada, arkasına dries mertens, hakim ziyech veya plase olarak tanguy ndombele geçer. bu üçlü arasından da ndombele'nin olma ihtimalini az bulduğumu belirtmeliyim. çünkü icardi'nin olmadığı ortamda on numara olarak ndombele tercihi skor gitme anlamında sorunları arttır. mertens kuvvetli bir aday olmakla beraber ziyech'in takımla çalışmalara başlamasıyla ikinci yarı gireceğini düşünüyorum.

    barış'ın en uçta olduğu dizilişi incelersek o zaman da barış'ın arkasında kerem'in oynamaması gerektiğini düşünüyorum. çünkü ikisi de kolay top kaybeden isimler. topun sürekli münih'te kaldığı ortamda bir yerden sonra gol yememiz kaçınılmaz bir gerçeklik olacaktır. barış'ın yıpratıcı presinin arkasına topla da iyi olan mertens'i ya da ziyech'i koymak takımı daha dengeli hâle getirebilir. hem barış ile birlikte oynayan mertens'te enerjisini daha skor odaklı kullanabilir.

    bu maç için icardi oynamazsa eğer santrafor tercihi gerçekten önem kazanıyor. ne oynamak isteyeceğimize göre tamamen farklı alternatifler değerlendirmek gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın