• 1184
    nasıl ki bizde sacha boey fiziğiyle, kondisyonuyla, temposuyla ligde yer alan diğer futbolcular arasında büyük fark oluşturuyor, işte 24 ekim 2023 tarihinde karşılaşacağımız bu takım da neredeyse her mevkide bir adet sacha boey var. tekniği, yeteneği bir tarafa dünyanın en tempolu takımıyla oynayacağız. o yüzden beklentiyi ona göre ayarlamak lazım.

    ben iddia ediyorum kupa finalleri arsenal, real madrid; gruplarda yendiğimiz juventus, milan, manchester united ve daha ismini saymadığım birçok takım ve zafer bir tarafa bu takım diğer tarafa. söz konusu maçı kazandığımız takdirde bana göre 118 yıllık galatasaray tarihinin en başarılması güç galibiyeti olacak. sonunda kupa almayacağız ya da tur geçmeyeceğiz ancak güç farkı anlamında daha büyük bir takımı yenmek bence henüz türk futboluna nasip olmadı. zaten bu işin zirvesi de bu, burayı geçtiğimiz takdirde herkesi yenebilirsin.

    erden timur'un hayaline/hedefine ulaşmak istiyorsak bu takım ve ilgili maç tarihimizde bir dönem noktası olacak. inşallah futbolcular da bu motivasyon ve konsantrasyonla hazırlanacaklar...

    (bkz: 24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın