resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4001
    depremde ağladı diye adam olduğunu idda edenler vardı! bu canlı ali sami yen stadyumunda hayalarını türibünlere sallamıştı. o hareketi görüp içine sindiren varsa bilemiyorum. illa o görüntüler tekrardan piyasaya düşer. kendisi saha içinde karektersizin tekidir. kendi pislikleri yüzünden gerilen türibünler olmuştur ve yaşanan taraftar cinayetlerinde dolaylı yönden katkısı vardır.

    şöyle açıklayayım. bu adamın oynadığı derbilerde yaptığı pislikler yüzünden ekstra geriliyordum. sonra arkadaşlarımla o gerginliğin üzerine maç tartışması yaşayıp birbirimizi kuruyorduk. bu yaratığın milan baros un üzerine yürüdüğü bir maçta, o pozisyon kaynaklı kavga çıkmıştı. durduk yere insanlar gerilmişti. şimdi utanmadan ahlak satıyor ve alıcısı da var.

    yazarken sinirlendim. şimdi arenadaki başakşehir şampiyonluk maçını hatırlayın. emre tribünlere topu fırlatınca sözlükte bile neler yazılmıştı. bu şahıs onun çok daha fazlasını yaptı. ya sabri sarıoğlu kaptanımızın annesine ettiği küfürler (!) daha acısı maçtan sonra sabri hakkında futbolculuğunu aşağılayan ifadeler kullanması!

    gelelim meşhur milli maçta yaptığı sahtekârlığa. arenadaki o maçta kesinlikle kendisine toplu hâlde küfür edilmedi. açıkça yalan söylüyor. utanmadan hem de. o gün stadyumda 50 bin kişi vardı ve koro halinde edilen küfrün 1 tane bile videosu çıkmadı. ama bu olaydan prim çıkardı ve galatasaray taraftarına şeytan rıdvan ile iftara attı. hâlen o olayın ekmeğini yemekte. o stadyumda eminim ağzı en bozuk olan kendisiydi.

    son olarak kovalık yaptığı sırbistan milli maçında emre belözoğlu ile birlikte milletin anasına avradına sövüyordu! kötü kaleciydi ama çok daha kötü bir insandı ve yaptığı pisliklerle kahraman olmaya çalıştı. yaptıklarını yazsam saatler sürer. hatırladıkça da geriliyorum ve kendime yakıştıramadığım ifadeler kullanıyorum.

    edit: sisli meydanlarinda dolasan uyardı. hırvatistan maçı olacaktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın