resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 7354
    google university school of medicine 2023 mezunu olarak anladigim kadariyla “hasar ve kanama” derken yirtilma yoksa bir kac haftada duzelebilir ancak yirtilma varsa* is yas.

    seytanin avukatligini yapmak istemem ama bence sakatligi tamamen ghezzal’in darbesi yuzunden olusmasa da muhtemelen ghezzal’in darbesinin buyuk bir katki sagladigini dusunuyorum. bu sakatlik zamanla olusan ve gelisen bir sakatlikmis. muhtemelen bir suredir mac icinde ara ara duraklamasi bu sakatlik yuzundendi. tahminim ghezzal’in tekme mudahalesi sakatligi nuksettirdi ve ilerleyen dakikalarda agrisini arttirdi.

    igne ile oynayabilir mi yoksa bir ankle bracelet* ile kurtarir miyiz bilemiyorum? riske edip amelyatlik duruma getirmeye gerek var mi onu da dusunmek lazim. lig uzun. bayern de zaten tuchel, ten haag’in aksine icardi’ye ozel onlem alacakti. kendisi psg’de icardi’yi calistirdi. hatta icardi’yle bizi istanbul’da yendi. icardi’ye en az bizim kadar, belki de bizden daha iyi taniyor.

    o yuzden riske etmektense cani sagolsun bir 1 hafta 10 gun dinlensin demek belki de en dogrusu.

    not: asil tendonu olsa cok daha buyuk sikinti olurdu. amerikan futbolu izleyenler bilir kosucu running back’lerin korkulu ruyasidir. hatta tum amerikan futbolcularinin. sezon kapattirir. en azindan buna da sukur diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın