• 145
    manchester united ve beşiktaş maçında zaman zaman torreira'nın oynadığı mevki. bütün yaz 8 numara transferi için uğraşıp son gün bitik ndombele'yi alınca maalesef hoca başka çözümler arıyor. kasım ayı geldi ndombele hala hazır değil. bazı arkadaşların dediği gibi biraz daha bekleyelim belki hazır olur, 7-8 ay falan mesela...
    kerem demirbay düşüşte, fizik olarak iyi durumda değil. oliveira süre bile alamıyor zira koordinasyonu yerlerde. hal böyle olunca hoca kaan'ı torreira'nın yerine koyup lucas'ı öne atıyor. ama kaan beşiktaş maçında pozisyon alma açısından kafası çok karışık oynadı. sürekli torreira ile üst üste bindiler, bu da takımı olumsuz etkiledi. kafası kesik tavuk gibi gezdik sahada. rakip 10 kişi kalmasa işimiz çok daha zor olabilirdi. kaan dışında 6 numarayı oynayabilecek oyuncumuz da yok gibi. eyüp aydın'ın birkaç hafta sonra formayı alması oliveira ve ndombele'den daha olası geliyor bana.
    kadro oluşturulurken bazı oyunculara olması gerekenden fazla güvendik, bazı oyuncular da kendilerine ve takıma adeta ihanet ediyor. devre arasında mutlaka değişim yaşamalıyız orada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın