resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 5122
    fenerbahce spor kulübü başkanı! hakkındaki iddialara aksiyon alamayan ama ne kadar satın aldığı kalem, trol varsa saldırtan şahıs. yaptığını bildiği için savcılığa şikayet edemiyor erden timur'u!

    genelde anadolu'da olur ayıbı tüm köyün veya ilçenin örtbas etme çabası. mesela bir tecavüz olayı olur. eğer tecavüz eden sayılan sevilen(!) biri ise oradaki herkes bunu örtbas etmeye çalışır. susanlar da korktukları için veya vurdumduymaz oldukları için susarlar. 2 gündür şahit olduğumuz mevzu tam olarak bu. erden timur'un iddiasını gündeme getirmeyenlerin hepsi lale orta ve ali'nin cevaplarını yazmış. yusuf kenan, altan tanrikulu falan olayı öyle yerlere çekmeye başlamış ki mevzu 'o zaman sen de şunun hesabını' ver diyerek alakasiz bir ay anlatmışlar. lube denilen sığıntı ise papağan gibi 30 yıllık videodan yürümeye çalışıyor ve sonucu hüsran olacak bir suçlamayla saldırmaya başlamış. hürriyet koca bir sayfayı fb yönetimine ayırmış ama iddialarla ilgili tek satır yok. ulan yayını izlemeyip gazeteyi okuyan bir kişi erden ne demiş diye merak eder. sansürün boyutu inanılmaz. muhtemelen yay8n gecesi kim var kim yok aranmis. erden timur'un muhtemelen tanık olarak ifadesine başvurulduğu bir davayı bile sulandırıp yargılanacak havası vermişler.

    kısacası, igrencliklerini say say bitmez ama abdestlerinden şüphe ettikleri için savcılığa da gidemiyorlar. gidemedikleri için de sosyal medya ve yazılı basında bu hamlelere giriştiler. arkadaşlar, iki gündür dönüm noktası yaşıyoruz çünkü fenerin satın aldığı ne kadar gazeteci varsa hepsi ortaya çıktı. hepsi ifşa oldular. hiçbiri erden timur'un bunu ortaya çıkacağını bilemediği için 6-7 aydır anlat anlat diye ortalığı yıktılar ama sonuç bu oldu. gün birlik günü! bugün medyada bunu yapan yarın bizim genel kuruldan da (dünden razı olanlar var) erden timur'a karşı birilerini sahneye çıkarmaları zor olmaz. ne de olsa fener şike cezası alacak diye üzülenler vardı üyelerimizden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın