• 5
    hiçbir iddiamızın olmadığı bir amatör branşta yapacağımız derbi maçı. amatör branşlarda amacımız fener’e meze olmak. deplasman küfür yiyoruz iç sahada bir iki gazla başlayıp maç ilerledikçe hayal kırıklığı yaşıyoruz.

    2023-24 sezonu için ortada bir gaz falan da yok. fener’in bütçesi inanılmaz ama gerek yabancı sınırı gerekse de korkunç bir sakatlık krizi yaşamaları sebebiyle gerekse de euroleague’deki çift maç haftası sebebiyle tam yenme olasılığına sahip olduğumuz maç. ancak gelin görün ki kaderine terkedilmiş bir branş, koskoca camia içerisinde fatih terim’in bedel ödediği yerde bedel ödemeyen bir turgay zeytingöz ve onun “basketbol aklı”, hocalıktan anlamayan demode bir koç ve para kazandığı spora yabancı oyuncular. hal böyle olunca insan heveslenemiyor, bilet almak istemiyor.

    koskoca galatasaray bir karşıyaka bir telekom olamıyor. fener yada efes olmayı geçtim playoffa zorla giren, düşme tehlikesi yaşayan bir camiayız.

    kocaman bir yazık size. keşke zamanı olan bir arkadaş son 20 senede amatör branşlardaki başarıları, head to head’de fener’e karşı olan derecemizi çıkarsa. mahir ağva’lı takımdan bile kötüsünü kurabilmek, mahir ağva’nın oynadığını bir takıma yenilmek bile bu branşın kapatılması gerektiğini gösteriyor bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın