• 2
    biletleri bugün satışa çıkan karşılaşma.
    hayatımda ilk kez herhangi bir maça bilet satın alırken karamsarlıkla, 0 beklentiyle satın al tuşuna bastım. normalde dünya karması bir takimla oynasak bile "yeneceğiz" diyip büyük büyük konuşur, insanlarla iddialasirdim. ilk kez bir maçı 0 beklentiyle bekliyorum. ve bu maç da derbi. elbette maç gunune kadar bu ruh hali değişir feneri şöyle yapacağız böyle edeceğiz derim ama hiç heves yok içimde maça karşı. bu hevessizlikte emeği geçen herkese yazıklar olsun. yönetimini maaşlı işçisini topcusunu koçunu hepsini... neyse.

    mesela şuan (bkz: 19 ekim 2023 fenerbahçe beko asvel basketbol maçı)nı izliyorum, bir tane sağlam pivotumuz olsa hafta sonu fener'i madara ederdik. bizden daha kötü durumda olan takımlarda varmış diyorum izlerken. hafta sonu, çift maç haftasindan dönen fener'i atakoyde tıklım tıklım dolu bir salonda madara ederdik. taraftar da maçlara gelmeye başlardı bu vesileyle, insanların ayağı atakoye alisirdi. ama saygı değer yönetimimiz bu güzel ihtimal yerine hevessiz bir ortamı reva gördü bize. ne diyelim, canları sağ olsun.

    lütfen maça gelin sözlük halkı, her zamankinden daha çok tribün desteğine ihtiyacı var takimin. madem yonetim reaksiyon almıyor, radikal bir adım atmıyor bari biz taraftar olarak üstümüze duseni yapıp şubeyi sahiplenelim. yönetime de mesaj verelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın