resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21469
    emre belözoğlu ve acun ılıcalı üzerinden vurulması bıktıran teknik direktördür.
    hayır bir de kendisi üstünden galatasaraylılık raconu kesen yazarlar var, bu daha da komik.

    simeone ülkeye gelmiş. beğenin beğenmeyin, acun'u çağırmasından daha doğal bir şey olamaz. kimi çağıracak adamı eğlendirmek için, kahtalı miçe'yi mi?

    elli defa yazıldı, söylendi burada. okan buruk, acun ılıcalı ve emre belözoğlu ile arda turan'dan daha samimi olabilir diye. daha geçen gün candaş tolga ışık'ın programında acun, zamanında okan buruk'u milli takımın başına geçirmek için lobi yaptığını açık açık söyledi. var mı burada eleştiren tek kişi? şu saatten sonra hala okan hoca'nın galatasaraylılığını sorgulayan biri olabilir mi?

    arda'nın ayan beyan galatasaraylı olduğunu bildiği için yapıyor bazıları bunu. sinirlenip sallaması için yapılıyor. kolay hedef olduğu için yapılıyor. bunu da arda'nın çok eleştirildiği 'adamlık' konusu gibi 'galatasaraylılık' kisvesi altında yapıyor.

    burada ister ekonomik açıdan, ister performans açısından arda'nın galatasaray'dan aldığı/verdiği oranını yakalayabilecek çok az futbolcu var. burada sabah akşam tapınılan wesley sneijderin en az iki katı olduğuna eminim ama kanıtlayamam. çok istatistik severler ardanın galatasaray kariyerinde 2 maçta 1 skor yarattığını(asist+gol) unutmuşlar galiba. wesley sneijder'in de benzer bir oranı var. arda'nın penaltı ve korner kullanmadığını da ekleyelim. aldığı maaş, kazandırdığı bonservis vs. gibi konulara hiç girmiyorum.

    sosyal hayatı umrumda değil. eğer bu kadar önemliyse sosyal hayat, o zaman icardi'yi niye seviyoruz? ırz düşmanından aşk adamına... neden? çünkü sahada kimse bizi onun gibi mutlu etmiyor. ve verdiğimiz sevgi sonrası, dışarıda da bizi pek üzmüyor şu an. inşallah hiç de üzmez.(gece hayatı vs.)

    yakında adam şu hale gelecek. her hareketi, her resmi ayrı bir tepkiye mahzar oluyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=agEc1jcg96g
App Store'dan indirin Google Play'den alın