resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21458
    https://twitter.com/...940621361107215?s=46

    şu fotoğraf karesinin tam olarak nesine tepki gösteriliyor cidden anlamıyorum. sevin ya da sevmeyin, acun ılıcalı fenerbahçe üstü bir figürdür. adamın özelliklerini saysak, fenerbahçeli olduğu en son aklımıza gelir. türkiye ve dünyada hemen hemen her kesimle muhabbeti var adamın. bana göre şu dünyada tanıyabileceğim fenerbahçeli olup da fenerbahçe'ye en uzak şekilde yaşayan insan olabilir. muhabirlik döneminde bile beşiktaş muhabiriydi adam, kendisi bu konu hakkında fenerbahçe'ye çok ısınamadığı için beşiktaş muhabirliğine geçtiğini söyler. istese geçtiğimiz sezon sonu kulis yapıp ali koç'u bile indirebilirdi bence. ben acun ılıcalı'nın fenerbahçe yönetiminde herhangi bir sıfata sahip olmak gibi bir planının olduğunu bile sanmıyorum.

    sahip olduğu futbol takımına 1 2 fenerli topçu aldı diye nerdeyse rambo okan muamelesi görecek valla. amaç kulübe katkı yapmaksa her türlü katkı yapabilirdi zaten. bu kadar paraya sahip olan birisi bırakın da böyle şımarıklıklar yapsın. ben gram kıl olmadım o duruma. bizde böyle bir olay olsaydı, bizim de hoşumuza giderdi. bizde olmadı diye kötülemenin alemi yok.

    acun ılıcalı medya patronu, futbol takımı sahibi ve sahibi olduğu kanal şampiyonlar ligi maçlarını yayınlıyor. şu konjonktürde simeone ile görüşmeyecek de kiminle görüşecek cidden merak ediyorum, hele ki simeone türkiye'ye kadar gelmişse görüşmese ayıp olurdu bence. bir sürü konuşacak konuları olacaktır muhtemelen. en kötü ihtimalle, hull city ile atletico madrid arasında genç futbolcuların kiralanması konusu bile konuşulur. bana inanılmaz doğal geldi bu kare. gram da itici gelmedi. gayet güzel bir kare olmuş. emre ve arda simeone'nin eski öğrencileri zaten.

    bazen insanların sırf eleştiri yapmak için bazı şeyleri eleştirdiğini düşünüyorum. olum valla hayat bu şekilde geçmez yahu. cidden nasıl bir kafa yaşıyorsunuz da ben o kafaya hiçbir zaman erişemiyorum, inanılır gibi değil ):
App Store'dan indirin Google Play'den alın