• 47291
    "güveniniz için teşekkür etmekten başka söyleyecek sözüm yok. çok hızlı oldu, şimdi sahada konuşmalıyız. bordeaux üstünlük kuran bir takım ama biz çok fazla gol atamıyoruz. bu soruna çözüm bulmak benim sorumluluğumda. ama topla ve topsuz her zaman ne yapacağını bilen, fikirleri net olan, hakim olan ve hakimiyet kurmasını bilen komple bir takıma sahip olacağız. bütün bu detaylara sahip olmak benim için en önemli şey. sonuç, 90 dakika boyunca yaptığınız her şeyin sonucudur. bu yüzden bu 90 dakika boyunca neler yapabileceğimize, neyi değiştirebileceğimize, kontrol edebileceğimize, elimizde olanlara odaklanacağım. »

    “oyuncularla konuşmayı, onların düşünmelerine, yaşadıklarını hissetmelerine izin vermeyi seviyorum. genelde bana hayal kırıklığı yaşadıklarını, kendilerini rakiplerinden aşağı hissetmedikleri maçlar yaptıklarını, aksine kaybettiklerini söylediler. ve bu çok sinir bozucu. son maç (laval'a karşı), bence bunun açık bir örneği. biraz daha üstün olduğunuzda evinizde 0-1 kaybedersiniz. bazen en iyiler kazanamaz. bunu duymalısın. bu yüzden oyunumuz bu kadar güzel, her zaman favori olan kazanmıyor. felsefemiz rakip takıma bizden daha iyi olmadıklarını hissettirmeye çalışmak. istediğim bu. elbette karşı takımdan daha kötü olmayıp maçı kaybetmeniz sinir bozucu. hayattaki amacım mükemmel olmak değil. iyi yaptığım şeyler var, bazıları o kadar iyi değil. ama iyi yaptığım şeye odaklanıyorum. sahip olduğum ve getirdiğim tutkuyla, enerjiyle grup bunu hissediyor. birlikte aynı yoldayız. »

    "her antrenörden en iyisini almaya çalışıyorum. taktiksel olarak rafa benitez olabilir, ernesto valverde'nin oyununun sadeliği, fatih terim'in disiplini... ben neysem oyum ve en önemlisi içimdekileri oyunculara veriyorum ki her biri bireysel olarak gelişebilsin. »

    albert riera

    kaynak: https://youtu.be/F1T4BTZAI10?t=3412
App Store'dan indirin Google Play'den alın