resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2709
    yaptığı açıklamalar gayet normal olan stoper oyuncumuz. burada bunu dile getiren yazarlar hep oldu. sen ilk 11 oyuncunun üstüne tekrar bir ilk 11 oyuncusu alırsan bu tarz sorunlarla karşılaşırsın. bunu sanchez'in iyi olup olmamasından bağımsız söylüyorum. galatasaray bunu hücum hattında da yaptı ama orada şimdilik bir kesinlik olmadığı için sıkıntı yok.

    yarın öbür gün zaha, kerem ya da ziyech bir süre yedek olursa onlarda da aynı sıkıntı olacak. bu iş dünyanın her yerinde böyledir. asıl sıkıntı yönetimin nelsson'u yazın satamaması. sen eğer daha iyi oyuncu alacağım diyorsan elindekinin değerini azaltmadan satacaksın.

    şimdi sosyal medyada 25 milyondan aşağı satmayın denilen adamı yerin dibine sokuyor taraftar. nelsson'un değerini de düşürüyorsun böyle olunca. elde edeceğin potansiyel geliri de ihtimal dışı bırakıyorsun.

    yönetim ve teknik heyet bir risk aldı ve bu riskin sonuçları da olacak tabi ya olumlu ya olumsuz. bu tarz sıkıntıları yönetmekte yine yönetim ve teknik heyete düşüyor. o yüzden boş yere nelsson'u yerin dibine sokmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın