• 143
    hiç eğip bükmeye gerek olmadan şunu söyleyebilirim ki, bu adam galatasaray'lı falan değildir. hatta biraz daha ileri gideyim, bu herif galatasaray düşmanıdır!

    yahu kardeşim,
    erden timur yönetime girdikten sonra yakalamadığımız başarı kalmadı. rekorlar kırarak şampiyon olduk, şampiyonlar liginde çok iyi ilerliyoruz, yıldız transferleri yapıldı, gayrimenkuller değerlendirildi, borçlar sıfırlanmaya çalışılıyor vs.

    hal böyleyken, yönetimdeki bir insan ne diye huzur bozar ki?
    bence sebebi açık, çünkü yukarıda da dediğim gibi bu adam galatasaray'lı olmadığı için tüm bu başarılardan rahatsızlık duyuyor. erden timur'un galatasaray'ı ait olduğu yere götürmesinden zerre hoşlanmıyorlar ve tökezlememiz için de her şeyi yapmaya hazırlar.
    ama cemal, sana şunu söyleyeyim;

    sen sadece kendi deyiminle seçilmiş birisin. laf atma cüretinde bulunduğun erden timur ise sevilmiş biri. öyle 1-2 kişi de değil ha, milyonlarca kişi tarafından sevilmiş biri!
    o yüzden ne erden timur'u, ne de dolaylı yollardan galatasaray'ı dibe çekemeyeceksiniz. galatasaray'ı seçilmişler değil, sevilmişler yönetecek ve sizde öylece bakakalacaksınız. bizler en tepeye ulaştığımızda, sen ve senin gibi seçmeceler öylece bakakalacak!
App Store'dan indirin Google Play'den alın