• 141
    yapmış olduğu açıklamanın düzeyi fenerbahçe yüzsüzlüğüyle yarışır derecededir. açıklamanın yapıldığı hesabın yanlışlığını ve “seçilmiş” vurgusunu söylemeye zaten gerek duymuyorum da bay cemal* hiç mi utanmanız yok allah aşkına?

    takım şampiyon olduğunda piyasada forma yoktu. store’da paçavralar harici alacak parça bulamıyoruz. kusura bakmayın da kimse naylondan hallice kumaşlı, vücutta duruşu bozuk ürünlerinize 1 lira bile vermek istemiyor. biraz iş bilseniz ekonomikten pahalıya (lcw, berskha, zara vb.) 2-3 yaygın şirketle anlaşıp, satıştan pay karşılığı, ortak kreasyonlar çıkartıp, maddi güce göre herkese hitap eden ve para kazanacağınız bir anlaşma yapardınız. daha şampiyonluktan para kazanmayı beceremediniz.

    maçlara geldiğimizde bir iki parça bir şey almak istediğimizde, stadyum ve salonların önünde satılan ürünlerin kalitesi ve tasarımları, sizin başınızda bulunduğunuz gs store’daki ürünlerden çok daha iyi olduğu için bizleri ikileme düşürüyor. böyle bir şey olması mümkün olabilir mi ya? korsan ürünlerin tasarımı, kalitesi ve fiyatı, orjinalinden daha iyi ve daha tercih edilebilir. onurlu bir insan harakiri yapar böyle bir durumda. bir de üstüne hasılatın arttığından bahsedilmiş ama keşke hesaplamayı parça başına yapsaydınız. zam üstüne zam gelen ortamda tl cinsinden hesap yapıp satışı artırdık demek hem iş bilmezlik hem de aymazlıktır.

    başarıdan pay çalmaya çalışan güruh her daim bu büyük kulübe musallat olmaktadır. kulübün yakasını bırakmayan iş bilmez lümpenler, galatasaray’ın atması gereken yüklerdir. yarattıkları sahte elitizmin arkasına sığınıp, ayrıcalıklarını kaybetmemek için gerekirse başarısızlığa rağbet ederler. neyse ki kulübü seven yeni bir nesil geliyor ve galatasaray‘ın potansiyelini de hedeflerini de vizyonunu da biliyor. tüm rol çalmalara, engellemelere ve karalamalara rağmen bu kulübü, hak ettiği yerlere bu yeni nesil getirecek. kalanlar da adada kendi aralarında -bizim bi columbus projemiz vardı- diye anlatırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın