resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21439
    her yerde karşımıza çıkan eski futbolcumuz. ısrarlı bir şekilde göze batmayı seviyor. kendisi geçmişte bir sürü skandala karıştı, içlerinde adli olaylar da var. kariyeri düşüşe geçti, futbolla alakası yok iken bir şekilde galatasaraya getirtti kendini. vasatlığa tahammül edemiyorum gerçekten. galatasaray seviyesinde olmayan insanların bu takımda işi yok.

    sonra kariyeri de kötü bir şekilde bitti ve hocalık yapmaya karar verdi. iyi güzel ama burda da kendisinden beklenilecek hareketlere devam ediyor. şu yaşta hocalığının ikinci senesinde bir insanın şu soyunma odası konuşmalarını yapması gerçekten aşırı cringe duruyor. yani neresinden tutsan elde kalıyor. bu konuşmayı yaptığı maçın sıradan bir 2. lig maçı olması mı, daha çaylaklık döneminde bi hocanın zorlama hareketlerle gaz vermeye çalışması mı, hadi böyle bir şey yaptın bunun paylaşılması mı daha saçma bilemiyorum. dinleyen oyuncularda onunla aynı yaşta olan bile var.

    böyle hareketler doğal olursa anlamı olur. okan hoca acaba böyle konuşmalar yapıyo mudur ? belki yapıyodur, manchester maçı öncesi yapsa ve maçtan sonra paylaşılsa güzel olmaz mıydı ? olabilirdi ama böyle bir şeye ihtiyacı yok ki. çünkü adam sadece yaptığı iş ile öne çıkmak istiyor ki doğrusu da bu. arda ise her zaman başka şeylerle öne çıkmayı istedi ve başardı. iyi top oynarken göze batmıyordu belki ama kariyeri düşüşe geçtikten sonra komik gözükmeye başladı. şuanda da iyi başlayan teknik direktörlük kariyerini böyle saçma hareketlerle yine ikinci plana atmayı başarıyor.

    görünen o ki çok değişmemiş, olgunlaşamamış. benim asıl korkum biraz kendini gösterdiği ilk fırsatta galatasaraya gelmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır. ben ne kadar başarılı olursa olsun takımımıza bir daha gelmemesini isterim, tabi hala bu biatçı destekçileri sayesinde eminim ki gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın