• 518
    son yıllarda oynadığımız en tempolu maçın ardından geldiğimiz deplasmanda, akıllı ve kaliteli oyunu 90 dakikaya yayarak kazandığımız maç. oyunun kırılma anları bence antalya'nın verilmeyen penaltısı, muslera'ya yapılan harekette çıkmayan kırmızı kart ve antalya'nın bomboş pozisyonda dışarı vurulan kafa pozisyonları idi. bu üç kırılma anı haricinde oyunu kazanacağımızı her an rakibe hissettirdik. önde baskımızı bu maçta daha verimli kullandık.

    bir başka bir yazarın da belirttiği gibi, nuri hoca bize iyi çalışmış. hücum setlerimize göre pas yollarımızı çok iyi kapattılar. orta sahadan hücuma geçişte çok pas hatası yaptık. bu ise antalya'nın sahaya yerleşme başarısından kaynaklanıyor. ancak iyi ayaklarının olmayışı topu hızlı geri kazanmamızı sağladı. antalya 70. dakikadan sonra oyun disiplinini yitirdi.

    tertemiz bir galibiyet aldık. fenerin ensesinden ayrılmamamız bu sezon çok önemli olacak. derbi döngüsüne ilk giren takım biz olacağız, bu sürece kadar tek bir puan dahi kaybetmememiz lazım. bu sene ligde takım kaliteleri arasında uçurum var. en kötü maçtan beraberlikle ayrılmamız şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın