resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 7147
    bazı arkadaşlar şunu anlamıyor bence: icardi'ye ''kilosu var.'' diyen kimse bunu icardi'yi eleştirmek için söylemiyor. icardi'nin galatasaray performansı zaten yoruma açık, eleştirilebilir bir performans değil. herif fazla kilolarıyla gol krallığında zirvede, bizi şampiyonlar ligi'ne soktu, old trafford'da galibiyet golünü attı.

    yani mesele icardi'nin kötü, verimsiz olması değil. skor verimliliği olarak belki geçen seneden bile yukarda şu anda. gol atmadığı maç yok zaten.

    insanlar icardi'nin çok daha iyi olabileceğini, potansiyelini bildiği için bunu söylüyor. dahası hepimiz eminiz ki icardi de daha fazlasını istiyor. o da kendisinin farkında, o da sahada bir tarafını yırtıyor daha iyisini yapmak için. zaten bu samimiyete inandığımız için diyoruz ki ''oğlum artık şu fazlalıklardan kurtul, tamamen uçuşa geçeceksin.'' eğer icardi'nin fiziksel durumu geçen seneki gibi olsaydı şu an rahat +5 golü vardı. kaldı ki kral dün de gelmedi. temmuz sonunda geldi. bu arada önemli bir aşama kaydetti zaten geldiğinden beri ama hala 1-2 ufak sıkıntı kaldı. onları da halledecektir milli arada.

    kimse de bana ''icardi zaten öyle biri olsa...'' diye masal anlatmasın. arkadaşlar, icardi'nin kariyeriyle icardi'nin profesyonelliğinin alakası yok. icardi her zaman hayvan gibi profesyonel bir futbolcuydu. geçen sene de öyleydi. bu adamın kendine bakmama, rahat takılma gibi bir durumu yok. emin olun idmanlarda da en fazla çalışan odur yani. dolayısıyla o kiloları verecek zaten.

    son olarak, beşiktaş'a gol atmama ihtimali yok.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın