• 278
    ligde istediğimiz futbolu oynayamamayı devam ettirdiğimiz bir ilk yarı oldu resmen. anlıyorum şampiyonlar ligi yıpratıcı bir etken olabiliyor fakat geniş kadro bu yüzden kuruldu işte. avrupa maçlarını bahane etmeyip bundan daha iyi olmamız gerekiyor. iyi oynamıyoruz daha doğrusu istekli bir oyun yok. antalya daha çok maçı istiyor gibi duruyor. bireysel anlamda çok kilit açan oyuncularımız var evet fakat sadece bunla gitmemeli. bir organizasyon da görmeliyiz. ilk yarı neredeyse hiçbir şey yapmadık. 1 2 pozisyonumuz var e o kadar da olsun yani.

    rotasyon işini daha iyi yapması lazım okan hocanın. yüksek tempolu bir cl maçı dönüşünde, ilk 11'den biraz daha uzak kalmış oyuncuların tercih edilmesi, hem o oyuncuların oyun iştahı hem de zindeliği takım adına daha iyi olabilir. böylece herkes de süre almış olur. ben günay tercihi bekliyordum açıkçası yapmadı hoca. tabi ki kendisi daha iyi bilir. mesela nelson oynayabilirdi. ndombele belli ki daha hazır değil saha içinde hiçbir etkisi olmadı. onu yine kerem demirbay tercihi yapılıp son 25-30 dk oyuna sokabilirdi.

    velhasıl kelam, bir galatasaray taraftarı olarak kazanmanın yanında iyi de futbol izlemeyi beklerim. ciddi kadro kuruldu, bundan daha iyi olmalıyız. bugünkü maçın ilk yarısından eminim birçok galatasaraylı memnun değildir. umarım milli takım arası takıma iyi gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın