resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 366
    27.04.2010 tarihinde fb resmi sitesinden ankaragücü maçıyla olarak yaptıkları bir açıklamayı aynen aktarıyorum.

    ''türkiye futbol federasyonu (tff) disiplin talimatı'nın 55. maddesine göre, maçın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemenin veya buna teşebbüs etmenin yasak olduğu vurgulanan açıklamada, ''bu hükmü ihlal eden kişiler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak mahrumiyeti cezasıyla, kulüpler ise küme düşme cezasıyla cezalandırılır. sayın atalay, önce yaptığı açıklamaların kendisi ve görevlisi bulunduğu ankaragücü kulübü aleyhine ne gibi hukuki sonuçlar doğuracağını bilmeli ondan sonra hukuktan bahsetmelidir'' ifadeleri yer aldı.

    kaynak : http://www.maraton.com.tr/...n-sert-aciklama.html

    şimdi de çok eskilere değil bu şahsın ve yardımcı başkanlarının bundan tam 1 ay önce 26.03.2010 tarihinde yaptıkları basın toplantısından bir bölümü aynen aktarıyorum.

    '' tff hukuk kurulu’nun, fenerbahçe-gaziantepspor maçının devre arasında soyunma odasında yaşanan olaya ilgili, profesyonel futbol disiplin kurulu’na (pfdk) sevkine ilişkin yazıda, kendisinin, hakemler soyunma odasına giderken, onlara dönerek sinirli bir şekilde ’’yeter artık, adam gibi maç yönetin. haftalardır penaltımızı vermiyorsunuz’’ dediğinin yer aldığını kaydeden yıldırım, ’’hafta ortasında, hakem odasını bastığım gibi yazılar yer aldı. bu yazı, bunun doğru olmadığını gösteriyor’’ diye konuştu.

    bu arada, yıldırım, basına dağıtılan hukuk kurulu’nun sevk yazısında bulunan ve hakemlere söylediği sözler arasında yer alan ’’terbiyesiz adamlar. bunun hesabını sorarım. bunları da raporunuza yazın’’ şeklindeki sözleri okumadı.''

    ayrıca aynı toplantıda hakemlerin fenerbahçe aleyhine ve diğer takımların lehine yapılan hatalardan oluşan 22 dakikalık bir dvd gazetecilere dağıtıldı.

    kaynak: http://www.trt.net.tr/...8b-9dcf-92ccca0bb49f

    başınız sıkıştı mı hukuk, ses çıkaran olmadı mı bas hakem odasını bağır çağır hakemi istediğin gibi yönet değil mi sn.yıldırım. kalan bütün yorumları sözlüğe bırakıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın