resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 3141
    villa'da kesinlikle kötü oynamıyor. iyi bir performans gösteriyor, direklerden dönüyor, kaleciler inanılmaz şutlarını çıkarıyor.

    villa taraftarı da bunun farkında, henüz 0 gol 0 asist olmasına rağmen kendisinden memnunlar. zaniolo da oldukça istekli, her maç daha istekli çıkıyor fakat şeytanın bacağını kıramadı.

    ben futbolculardan bahsederken şanstan bahsetmeyi sevmem fakat villa performansı resmen şanssız ilerliyor. içimden bir ses hesabı açarsa seri seri dolduracak diyor. hani şu an öyle bir durumda ki bir gol atsa arka arkaya 4-5 maç daha goller atacak gibi.

    ayrıca villa çok da iyi bir takım değil, zaniolo'nun yanındaki arkadaşları gereksiz bencil ve bana göre de emery bu çocuğu tam mevkisinde kullanamıyor. ona rağmen etkili oynuyor. leverkusen'de falan oynasa şu an 8 maçta 4 gol 3 asist civarı istatistik tuttururdu mesela. bizde kalsa yine benzeri hatta belki fazlası istatistik yapardı. villa kendisi için kesinlikle ideal bir takım değil. bence kariyeri açısından takım değiştirmesi ve ya villa'nın kendisine uygun bir sisteme geçmesi elzem.

    günün sonunda ne olursa olsun içimde bir yerlerde her zaman keşke 23-24 sezonunda bizde kalsaydı diyeceğim. tete'yi de ziyech'i de beğeniyor ve seviyorum. gerçekten seviyorum. tete'nin kopenhag maçındaki golü attıktan sonra yaptığı koşuyu açıp açıp izliyorum fakat bu eleman sahip olduğu özellikler bakımından bu sene şampiyonlar ligi'nde çok işimize yarardı. çok süratli, teknik, şutör ve fiziksel olarak anomali. misal manchester maçında 10 kişi kalan rakibi darmaduman ederdi. herif alkollü çıktığı fener maçında 11 kişilik feneri tarumar etmiş herif sonuçta.

    bundan 4-5 sene sonra real madrid'de falan şöyle bir üçlü görmek istiyorum: leao, höjlund, zaniolo. arkalarında bellingham ve camavinga. ağır mekanize tugayı gibi takım olur mübarek. oldum olası böyle fiziksel olarak üstün aynı zamanda teknik açıdan çok kuvvetli oyuncuları/takımları seviyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın