• 61
    bu sene rezilliğinin zirvesini görmüş, benim gibi bir bağımlısını bile kaybetmiş oyundur. artık bardağı taşıran durumları sırayla yazıyorum.

    1) ut moduna kadınların eklenmesiyle maç içi halihazırda az olan gerçeklik algısını tamamen yerle bir etmiştir.
    2) hiçbir yıl yapmadığı kadar oyun başında absürt fp paketleri getirerek kadro kurma rekabetini tamamen bitirmiş, oyuna para yatırmadan grind yapan insanların emeklerini heba etmiştir.
    3) oyun her yıl olduğu gibi bu yıl da çok ağır ve tuhaf. özellikle yüksek seviye maçlarda defans yapmak tam bir işkenceye dönmüş. önceki yıllar en iyi olduğum konu olan bire bir savunmayı asla yapamıyorum. en çabuk ve iyi defans oyuncuları bile deli gibi savrulup pozisyon kaybediyor.
    4)paket şansı yerlerde. kadınların da işin içine girmesiyle meta oyuncu çıkarmak çok daha zorlaşmış. ben en iyisi bile gelse oynatmayacağım ama oynatacak olsam kadroya girebilecek kadın futbolcu sayısı 3-4'ü geçmiyor zaten.
    5)promolarda her yıl gelen oyuncular gelmeye devam ediyor. farklı binlerce oyuncu varken her sene aynı oyuncuları seçiyorlar. daha oyunun başında canlı maçlara göre yükseltme alacak haaland getirdiler ki 1-2 upgrade alınca toty seviyesine gelecek bir kart. şimdi oyuna fp basıp bu kartı ve yanına mbappe'yi alan bir oyuncuyla ben nasıl rekabet edeyim?
    6)insanlar fp çekmek zorunda kalsın diye paket veren günlük sbc bile getirmiyorlar. sbc kısmını tamamen dandik oyuncularla doldurdular. yalandan kıytırık gold paket veren sbc bile getirseler en azından bi paket açarız ama onu bile getirmiyorlar. ödleri kopuyor insanlar fp çekmeden oyuncu çıkarır diye.
    7)menüler berbat. hızlandırmak için mi sadeleştirmek için mi bilmiyorum ama counter strike 1.5 menüsü tarzı bir menü yapmışlar. o bile daha iyiydi en azından stabil çalışıyordu.

    gibi gibi bir ton şey var ama devam etmeye üşeniyorum gerçekten ya. 14-15 yaşından beri keyif alarak oynadığımız bir tek şey fifa'ydı onu da mahvedip ismini dahi değiştirdiler. yıllarımı verdiğim oyunun paramparça oluşunu izliyorum 2-3 senedir. artık maalesef bardağı da taşırdılar.

    oyunu öven yayıncı ve e-sporcuları referans alan çok kişi var ama bu adamlar bu işten para kazanıyor. sana oyunun berbat ve oynanmayacak halde olduğunu söyleyip izleyici kaybetmemek istemeleri de normal. girip oynayan herkes ne kadar keyifsiz ve saçma sapan bir hal aldığını görecektir. hele indirimsiz ultimate versiyon falan almaya hiç gerek yok. paranıza yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın