• 215
    uzun suredir galatasaray aleyhine devam eden kotuluk. neler yapiliyor su anda yazalim.

    1. cogu tv programi gs aleyhine fanatiklik yapan kisilerden olusuyor. gs'li kontenjani mecburen verilecekse de mulayim, sessiz kisiler seciliyor. kaldi ki bu kisilerin programlara cikis suresi de cok daha az. gercekten sesi cikaran ve mantikli konusanlari zaten kovduruyorlar. bunun tek istisnasi levent tuzemendir, onun da siyasi tarafta destekcisi oldugu icin muhtemelen kovamadilar.

    2. radyoda cogu program fenerlilerin elinde. gs'in her macindan sonra haksiz bulan tipler program moderatorlugu yapiyor, fanatikliklerini de gizlemiyorlar, karsit gorus olunca sinirleniyorlar.

    3. sosyal medyada her gs maci sonrasi algi takimlari var, ne olursa olsun bunlarin gorevi twitterde begeni, eksisozlukte baslik vs. belli basli adamlar var, ne fener ne besiktas adina paylastiklari hicbirsey yok, bunlarin gorevi tamamen galatasaray uzerine. muhtemelen birden fazla hesaplari vardir.

    4. twitter'da objektif futbol, futbol seviyoruz vs adlar altinda bir suru kanal kurmuslar, kisa surede 60-70k takipci olusturmuslar. burada 7/24 galatasaray aleyhine haberler paylasip, fener ve besiktasi ovuyorlar.

    5.tff:. tff baskani ile ali koc'un arasinin bu kadar iyi olmasinin sebebi bos degil. tff baskani ali koc ne derse yapiyor. 5 yildiz meselesini tekrar gundeme tasiyan tff baskani. rezerv ligi fb istedi diye kaldiran, yabanci sinirini fb istedi diye degistirmeyen tff baskani. var kayitlarini gs aleyhine aciklayan ve bir daha da aciklanmayacak diyen tff baskani! gecen sene koyu fenerli ve fb'nin kadrolu elemanini mhk basina atayan da bu tff baskani! yapilan butun aksiyonlar alginin bir ayagini olusturuyor.

    6. pfdk ve mac gozlemciler: fenerbahce maclarinda inanilmaz kufurler ediliyor ve gs maclarinda mac boyu sesi kisan beinsport, ne hikmetse fb taraftarinin kufurlerini yayinlamaya devam ediyor. bu isin baska tarafi. obur tarafi da alinan cezalarin adaletsizligi. son 1.5 senede alinan cezalara bakin, anlayacaksiniz. biz sami yen'de kufur duymazken, kufur cezasi yiyoruz!

    7. bein sports; gs lehine pozisyonlari ellerinden geldigince mac icerisinde ya yayinlamiyorlar ya gec veriyorlar. gs aleyhine bir pozisyon olursa defalarca ekrana getiriyorlar, yetmiyor tekrar tekrar mac bitene kadar ara ara gosteriyorlar. sami yen'de taraftarin sesini kisiyorlar, diger maclarda kufur bile olsa kisma duymuyoruz. zaten mac sonu programlari gs dusmanlariyla doldurdular, uzun suredir boyle gidiyor. sadece gs aleyhine bir sey olursa hakem yorumlayan obur turlu hakemi konusmayan programlari var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın