resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6375
    super lig 2020 2021 sezonu yani pandemi sezonunda yavaş yavaş forma şansı bulmaya başladığında ben kerem'in sinan gümüş gibi olacağını düşünmüş çok da kendisi hakkında umutlanmamıştım.
    (bkz: super lig 2020 2021 sezonu)

    gelin görün ki bu adam kendini ispatladı ve formayı hakkıyla teslim aldı. kaldı ki ligde dibi gördüğümüz ve lig düşme tehlikesini yaşadığımız sene de takımın lokomotif oyunucu olmuş ; bizi gelecek adına umutlandıran performanslar sergilemişti.

    süper lig 2022-2023 sezonunda da artık sol kanada kerem'i yazarken gözüm kapalı yazmaya başladım. bunda yabancı kuralının ne kadar tesiri var tartışılır fakat yadsinmamasi gereken en önemli husus bu çocuğun avrupa seviyesinde bir kanat olmasıdır. her ne kadar bazı eksikleri olsa da gözümüzün önünde üst üste seviye atlaması takdire şayan bir durum ve istatiksel katkıları son derece iyi.
    (bkz: super lig 2022 2023 sezonu)

    bazı eksikleri olduğunu söylemiştim. bunlar hepimiz için aşikar eksikler. mesela top kontrolü eksik, verkaçlarda problem yaşıyor ve bazen bencil oynuyor. ama bu tarz eksiklikler bu seviyede dahi 15 milyon eurolara avrupa'dan getireceğin futbolcularda da olabilir.

    sonuç olarak kerem aktürkoğlu her ne kadar eksikleri olsa bile skora olan katkisi ile bunları bana göz ardı ettirmeyi başarmış bir futbolcudur. kendisine başarılar dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın