resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21427
    eyüpspor teknik direktörü. güncel olarak. bu adam türkiye'de ünlü, sportif anlamda ünlü, ünlü kelimesinin karşılığı olan insanların tamamıyla üç aşağı beş yukarı arkadaş. kendisi de ünlü olan insanlardan biri. türkiye'ye mâl olmuş biridir. dahası, armayı sırtına geçirmiş ter dökmüş biri, türkiye tarihinin belki en kariyerli topçusudur vs.

    bunlar herkesin malûmu.

    söylemek istediğim en önemli şey şu; insan sürekli nefretle yaşayamaz. nefret insanın hayatını mahveder, ömrünü kısaltır, beynin normal çalışmasını engeller, tüm hayati fonksiyonlara zarar verir, hayat standart ve kalitesini yerle bir eder. kendisinden bahsederken "taraftar" duygusuyla hareket edilmesiniyse anlamakta güçlük çekiyorum.

    galatasaray camiası "volkan demirel" gibi bir adamı bağrına basıyor şu an ya. volkan demirel diyorum bakın. bunu depremde şöyle ağladı böyle yardım çağrısı yaptı diye kimseye yutturamazsınız, tüm ülke seferber oldu. istendiği takdirde birilerine sempati beslenebiliniyormuş demek ki. volkan demirel'in bağra basıldığı yerde, ki volkan demirel'in sahada olduğu dönemde türk futboluna, özellikle galatasaray maçlarında, neler yaptığını burada anlatmaya kalksak, sanırım ortalama bir sayfa sayısında roman boy bir kitap çıkar, belki ağdalı falan anlatsan 2 cilt yaparsın.

    tekraren; insan nefretle yaşayamaz, sevmiyor ve hoşlanmıyor olabilirsin ama bunu sürekli pompalıyor olmakta bu nefretin devamı maalesef. abi insanlar her yere çıkıp gidebilir, sd'ye değil, arkadaşının yanına gitmiş herif, bunu anlamak neden bu kadar zor ki?

    not: yazıyı hiçbir üstada istinaden yazılmamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın