resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21425
    kendisinin röportajlarına, ses tonuna bile katlanamadığım yeni nesil teknik adam. çok başarılı diyolar, götümle gülüyorum ya. ha belki olur bak orası ayrı da, istanbul'da yine bir eli yağda bir eli balda. 1. lig filan denmemiş çoğu süper ligde düşme ihtimali olan takımdan daha iyi kadro eline verilmiş. bakarsan taktik deha oldu 2 ayda. alt istanbul takımlarının vasıfsızlığından bahsediyoruz ya, al sana başka proje takımı geliyor. şu anda şişirilmiş bütçe yürüyen ile en fazla 10 seneye batacak takım. başarı bu mu?

    neyse gündeme gelelim. candaş yan çizmese o röportaj yayınlanırdı aga. arda'nın kendine ait bir karakteri yok, olmadı, olmayacak. herkese yaranmaya çalışan bir adam olarak ortada gezmeye devam ediyor. atletico, barcelona gördü ama o ergen, bi yerlere yamanmaya muhtaç karakterini geliştiremedi. hıyarım var diyene tuzla koşan adam olmaktan bıkmıyor.

    umarım galatasaray ile yolları bir daha kesişmez. sadece umuyorum. evvelki sene takımda olduğunda bile o takımı gönlümce destekleyemedim ben. ileride teknik direktör arda filan. kabus gibi senaryo. benim galatasarayıma bunu yapmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın