resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21424
    dördüncü fatih terim dönemi sonrası kulüpten uzaklaştırılan kişilerden oluşan terim muhipleri cemiyeti sayesinde eninde sonunda galatasaray'ın başına geçecek olan kişi.

    bu gerçeği görüp, kabul edip hazmetmek gerekiyor.

    sports digitale konusuna gelirsek, o tweet atılmasaydı taraftar götünü de yırtsa o içerik yayınlanacaktı. bu galatasaray düşmanı oluşum ciddi bir görüntülenme kazanacaktı. ilk paragrafta bahsi geçenlerin önderliğinde kendisini överken arada bunlara da güzelleme yapılacaktı.

    ama sports digitale o tweetten önce de aynı noktadaydı. bu kadar sosyal medyaya oynayan bir adamın da, 7/24 beraber hareket ettiği ekibin de bu durumları bilmeme şansı yok.

    o tweetin yarattığı rüzgar bir anda büyüyünce, lafının ağırlığı olan insanlar(!) da tepki gösterince mecburen geri adım atmak zorunda kaldı.

    bir şekilde yedirme şansı varken yine de bu tepkiyi vermesi, o kadar anlamlı olmasa da güzel...

    sports digitale üzerinden tartışma yürüdüğü için şimdi de bülent korkmaz üzerinden övülmeye başlanmış.

    bülent korkmaz kişilere olan kırgınlığı kendisini adam eden galatasaray'dan çıkarmaya yemin etmiş bir konumda. bu versustan galip çıkmak öyle çok da ahım şahım bir olay değil.

    yine de yazmakta fayda var.

    üç değilse beş, beş değilse on sene sonra galatasaray'ın teknik direktörü olacak. yanından ayrılmayanlar da galatasaray'ın ağır abileri olacak. aziz yıldırım'ın zamanında dediği gibi bir tarafımızı yırtsak da bu olacak.

    uzun yaşamayı, uzun yıllar daha türk futbolu denen garabeti takip etmeyi düşünen herkesin konumunu ona göre alması gerekiyor.

    dönmesi kolay olsun diye...
App Store'dan indirin Google Play'den alın