resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21422
    aslında kendisini rahat bırakmak istiyordum ama sports digitale'yi gömeyim derken candaş tolga ışık denen bjk trollünü överek klasikleşen numaralarından birini çekmiş. artık bu ülkenin insanını aptal yerine koyan hiçbir davranışa tahammülüm olmadığı için bunu yazıyorum. yoksa arda isterse bjk tv'de program sunsun gerçekten umrumda değil. ben aptal yerine konmaktan çok sıkıldım sadece.

    "candaş tolga ışık, hem dostluğuna hem gazeteciliğine sonsuz güvendiğim bir abimdir. onun olduğu her işte koşulsuz yer alırım." demişsin ya arda, candaş abin bir dönem bjk kulübünün sosyal medya trollerinden sorumlu yöneticiydi. şampiyonluklarımıza çamur atan, gs=fetö imaları yapan, "efendi beşiktaş, diğerleri şerefsiz" cümleleriyle 2015-2019 arasında twitter'ı terörize eden hesapları senin sonsuz güvendiğin o candaş abin besliyordu. iğrenç diliyle, ağlaklığıyla, kolpadan delikanlılığıyla fenerlilere bile "bjk şampiyon olmasın da kim olursa olsun" dedirten tinerci ordusunun lideriydi. bunu sen de gayet iyi biliyorsun ama şimdi işine başka türlü geliyor.

    "göksel başkanım, emre abim, acun kardeşim, candaş abim"... biz senin abilerini kardeşlerini saymaktan yorulduk, sen hem bütün galatasaray düşmanlarıyla canciğer olup hem de galatasaraylıyım pozu kesmekten hiç yorulmadın arda. biraz gözü olan herkes senin çıkarı neredeyse orada olan bir adam olduğunu gayet iyi görüyor. bırak artık lolo yapmayı. bak dün bizi satıp inter'e giden okan buruk bugün bizim başımızda, yarın icap ederse sergen de gelir, öbür gün sen de gelirsin. işini iyi yaptığın sürece galatasaray'ın başına geçmemen için hiçbir sebep yok. orhan atik bile bu takıma kaç ay hocalık yaptı, sen haydi haydi yaparsın. yeter ki işini doğru yap.

    ama üç günlük dünyada bu kadar patinaj dönmeye, her türlü adamla dost olduktan sonra metin oktaycılık oynamaya gerek yok. yalan üzerine kurulu bir persona inşa edip kendini de buna inandırmaya çalışarak en başta kendine kötülük ediyorsun. biraz dürüst ol. bak sergen'e kimse bir şey demiyor, neden? adam dürüst çünkü. kumarımı da oynarım, karıya da giderim ama takımımı da çalıştırırım, beğenmeyen takımını emanet etmesin diye en baştan söylüyor herif. sergen'i sevmeyenlerin sayısı sevenlerden çoktur ama herkes iyi kötü bir saygı duyar. çünkü sergen beş para etmez bir adam olsa da dürüsttür, olmadığı biri gibi davranıp rol yapmaz.

    inan bana rol yapmayı bıraktığın zaman çok daha fazla saygı kazanacaksın. her tarafa dönen adamlar kısa vadede kazansalar da uzun vadede mutlaka itibar kaybederler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın