• 16361
    iyi niyetle baktığımda yazmış olmak için yazılan çok entry var diyebilirim. entry sayısı arttırılmak isteniyor, sözlükte aktif olunmak isteniyor diye çok fazla niteliksiz (benim için) entry girenler oluyor.

    kötü niyetli bakarsam kendi saçma bakış açısıyla yangın çıkartmaya çalışan çok kişi var. yahu hiç mi futbol izlemediniz? bütün sene oynayacağımız 50 küsur maç var. takım bazen iyi bazen kötü olacak. bazen kötülüğe sükut edip önümüze bakmamız gerekiyor. diyeceksiniz ki bu bazen neye göre belirleniyor. bu sene resmi maçlarda hiç yenilmemiş, en son mağlubiyetini geçen sene nisan'da almış takımı böyle değerlendirebilirsiniz.

    gerçekten sözlük böyle anlarda kötü oluyor derdinde değilim. kötü oluyorsa girmem o an ki maç anlarında girmiyorum. benim derdim böyle yapan insanların kendine yazık etmesi. bu kadar düşünüp, keyif almadan bir tutku peşinde koşmak iyi değil. şahsen paslaşarak kaçan penaltı sonrası "yapacağınız işe ......." diye laf ettim ama 10 dakika sonra güldüm, gece halı sahada goygoyunu yaptım hala da pozisyonu düşününce gülüp eğleniyorum.

    sevgili galatasaray sözlük bünyesindeki galatasaraylı kardeşlerim. siz galatasaray ile ne kadar gülüp eğleniyorsunuz veya ne kadar dertleniyorsunuz bunu bir düşünün. vallaha çok keyifli takımız biraz negatifliği azaltıp keyfini çıkarın. selametle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın