resim
Mesut Özil
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 18
    ------alıntı------

    bild'ten löw'e 'mesut özil' çağrısı

    bild am sontag gazetesi, alman milli takım teknik direktörü joachim löw’ün alman birinci futbol ligi’nde werder bremen’in vfl wolfsburg’u 2-1 yendiği karşılaşmada takımının galibiyetinde önemli payı bulunan mesut özil’i alman milli takımına çağırması için elini çabuk tutması gerektiği çağrısında bulundu.

    "özil, diego gibi büyülüyor" başlığıyla verilen haberde, mesut’un alman u21 takımında oynadığı ve türkiye’nin de mesut’u istediği belirtilerek, "özil, löw’ün listesinde bulunuyor. löw acele etmesi lazım, aksi taktirde mesut, türkiye için oynar" ifadesi kullanıldı.

    mesut ise, löw’ün kendisini aradığını, ancak bunun uzun zaman önce olduğunu belirterek, "şimdi her şey açık. henüz karar vermedim ve bekliyorum" dedi.
    werder bremen’in menajeri klaus allofs da mesut’un zor durumlarda çalıştığı için olağanüstü bir oyuncu olduğunu, gelecekte de çok önemli bir oyuncu kalacağını söyledi.

    mesut bu sezon üçüncü kez günün onbirine seçildi

    welt am zontag gazetesi, werder bremen’in vfl wolfburg’u 2-1 yendiği karşılaşmada iki golü de hazırlayarak iyi bir performans gösteren mesut’u günün en iyi 11 oyuncusu arasında gösterdi. die welt, mesut’u bu sezon daha önce 2 kez günün en iyi onbirine seçmişti.

    -----alıntı------

App Store'dan indirin Google Play'den alın