resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 6869
    26 eylül 2023 istanbulspor galatasaray maçı'nda kendisine verilen imtiyazların doğal sonuçlarından birisini sergileyen futbolcu.

    bunu olumlu veya olumsuz anlamda söylemiyorum, latin amerikalı bir futbolcuya bu kadar imtiyaz verip, sponsorları devreye sokup, adına şarkıları popüler haline getirip bir ikon oluşturursanız bu tür şeyleri de kaldırmaya hazır olacaksınız. bir oyuncuyu bu kadar el üstünde tutup sonra bu tür davranışlara "disiplinsizlik" derseniz o işin sonu pek iyi bitmez.

    wesley sneijder da son döneminde böyleydi. takımda teknik direktör kadar söz sahibi hale gelmişti, hatta teknik direktör seçimine bile etki ediyordu, bir futbolcudan fazlası haline gelmişti, fakat bunun götürüleri de oldu, en sonunda kulüp bir seçim yaptı, sancılı oldu, fakat bunun sancısız olması da mümkün değildi. icardi'de de böyle durum. bu tür şeylerle yaşamayı öğreneceksiniz. hatta bugünkü örnekte hem okan buruk hem de takım şanslıydı, 5 dakika geçmeden kendisi bir gol buldu ve oluşacak ufak çaplı bir krizi önledi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın