• 313
    çok fazla söylenecek bir şey olmayan maç.

    her maçtan önce dua ederim, sakatlık olmasın, galatasaray kazansın dileklerimi gönderirim. maçın adının, rakibin adının hiç önemi olmaz. ben bir taraftarım, çok koyu hem de. puan kaybında 2 gün kendime zor gelirim.

    ya ben çok salağım ya da bu oyuncular bizi ve de en önemlisi galatasaray'ı umursamıyor. bu kadar disiplinden uzak olmaya, rakibi küçümsemeye kimsenin hakkı yoktur. antrenman maçında bile daha istekli olunur. boey haricinde iş yapan adam yok. her biri ayrı kafada.

    kaçan penaltı için ne desem az kalır. bunun savunulacak hiçbir yanı yok. bu bir kere rakibe, taraftara ve okan buruk'a saygısızlıktır. kimse kusura bakmasın değil icardi, ali sami yen yapsa aynısını düşünürüm. kararı icardi mi verdi, kerem mi dondan fırlayıp yapalım dedi bilmiyorum. bildiğim tek şey şu saçma işin ikisi dışında bilinmediği. okan buruk'un surat ifadesine bakılırsa anlaşılır. istersen 5 farklı önde olduğun maçın son saniyesi olsun yine yapılmaması gerekir. muslera kullanmış olsa hiçbir sorun olmaz. kaleci gol atmak istemiş olabilir, o olabilir bu olabilir ama şu iş olamaz... bak işte rezil ettiniz kendinizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın