• 303
    herkes penaltının saygısızlık ve laubalilik olduğunu düşünüyor ama alakası yok. bence penaltının gol olma ihtimalini arttıran bir durum bu, kaleci yerdeyken veya belli bir noktaya kilitlenmiş durumdayken sadece boş kaleye topu yuvarlamak kalıyordu icardi'ye. zor olanı becerdi ve golü yapamadı, yapsa herkes bu taktiği çok överdi eminim. hatta bana kalırsa panenka penaltısı bundan daha laubali bir penaltıdır.

    penaltıyı böyle attığımız için galatasaray'ın yenilmesini isteyen mi ararsın, "icardi ile kerem'i hemen keselim devre bile bitmeden" diyen mi ararsın, icardi'nin attığı gole sevinmeyeni mi ararsın, boey ile torreira'nın yerine düşünüp karar vererek onların emeğine yazık diyeni mi ararsın, siz galatasaray'ı tuttuğunuzdan emin misiniz arkadaşlar? çünkü bu yaptıklarınız tamamen fitne vermektir.

    ne abarttınız yahu, keyifli bir şey denedi adamlar ama olmadı, herkes her şeyi sizin isteğinize göre mi yapacak? öyle bir konuşuluyor ki sanki penaltıyı bilerek taca vurdular. yangın yapmaya yer arıyorsunuz yemin ederim. biraz izlediğiniz şeyden keyif almaya çalışın. takım zaten kendi içerisinde bunu konuşur ve halleder, olayın sonucu sizin kararınıza veya sizin fikrinize kalmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın