resim
Günay Güvenç
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:33
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 333
    "muslera varsa muslera oynar" ve "muslera'dan nefret eden galatasaraylılar var, biraz vefa" şeklinde hiçbir mantığı olmadan konuşanlar ile "nelsson savunmaya ilk yazılır", "mertens bu takımın hücum zekasıdır", "kerem'in olmadığı bir 11 düşünülemez" diyenler aynı kişiler. bu kişilerin bildikleri tek bir şey var: tamamen performans ve mantık endeksli eleştirileri ve yapıcı yeni önerileri içi boş hamasi cümlelerle ve gazlayıcı suçlamalarla susturmaya çalışmak. başka da verebilidikleri bir yanıt yok.
    kimsenin muslera'ya veya bir başka galatasaray futbolcusuna düşman olduğu yok, kimsenin bir düşmanlık yaptığı da yok. sadece elimizde türk kuralı açısından da kadromuzu rahatlacak, kaliteli bir yerli kaleci olduğunu ve bu ismi yedek kulübesinde unutmamamız gerektiğini söylüyor insanlar. o kadar. muslera alternatifsiz değil. muslera çözümsüz bir konu da değil. formsuzluğunu ve ilerleyen yaşını çekmek zorunda değiliz. sadece bu söyleniyor ama insanımız bayılıyor demagoji yapmaya, gerçek dışı düşmanlıklar yaratmaya. boş boş işler.
    günay inşallah en azından muslera'nın bu formsuz döneminde bir şans bulur ve kaleye geçer. biz de rahat rahat elimizdeki en iyi yabancıları sahaya gönül rahatlığıyla ve hesap kitap işine girmeden koyabiliriz. bu şansı fazlasıyla hak eden bir kaleci kendisi. ne kadar erken olursa bu, bizim için o kadar iyi. günay kaleye geçtiği zaman görürüz hep birlikte 37 yaşında yeni yeni zaaflar edinen muslera'ya muhtaç mıyız, çekmek zorunda mıyız; yoksa değil miyiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın