• 279
    kadın voleybolcularımızın üstüste kazandıkları başarılarla beraber branş da popülerlik kazandı. birçok kız çocuğunun voleybola yöneleceğini düşünüyorum. ayrıca lig de kalite olarak üst düzeyde. bize yakışan da bu seviyeleri zorlayabilecek bir takım oluşturma çabası olmalı.

    madem ki elimizde kısıtlı bir bütçe var. bunu farklı kollarda branşlara dağıtmak yerine sayıca limitli ve daha başarılı takımlar için harcamak doğru olur. mesela kadın futbol takımına yapacağımız yatırım yerine kadın voleybol ve kadın basketbol takımlarımızın rekabet gücünü arttırmak daha uygun olurdu. bu branşlardan birinde tarihi zaferler elde ettik ve galatasaray'a yaraşır hizmetler sunan basketbol takımımızı finansal olarak daha güçlü desteklemeye devam edebilirdik. nitekim popülaritesi artan kadın voleybolu için de gereken adımları atabilirdik.

    yönetimin futboldaki doğru adımlarını takdir etmekle beraber amatör branşlardaki başarısızlığını da artık gündeme getirmek gerekiyor. gerekiyorsa branş sayısında azalmaya gidip ismimizin olduğu her yerde zirveye oynayan ekipler yaratmamız gerekiyor. bu hususta aziz yıldırım'dan bu yana fenerbahçe'nin gerisinde kalmamız kabul edilemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın