• 29
    galatasaray yönetimi tarafından revize edilmesi gerekmektedir. standart lig maçı en alt kategoride 500 tl, cl maçlarında 700 tl. benim pek umurumda değil cl gelirini aldıktan sonrası, tur için ilerlemek, çünkü gerçekçi hedefimiz lig olmalı. bu noktada da derbi maçı biletleri ne olacak onu merak ediyorum.

    derbi maçları açık şekilde ligin kaderini belirleyecek, klişe ama bu doğru. mevcut bilet fiyatı politikasında da derbide oyuncu ıslıklar, o parayı verip tribüne giden insan. çünkü kendilerinde o haddi buluyorlar; takım değil, orada olmak önemli onlar için. takımı ittirmek, 90 dakika boyunca takımın bileşeni olmak laf-ı güzaf. müşteri-entertainment ilişkisi var ortada.

    bu tribüne emek vermiş nice insan var, ben naçizane gidebildiğim ve bu tribün güruhuna maruz kaldığım için dolup taştım, o insanlar ne hissediyorlardır düşünemiyorum. tribünde yüksek sesle marş söylediğim için uyaran, x oyuncu hata yapsa da yuhalasam diyen vs. saçma sapan durumlarla karşılaşıyorsunuz.

    yönetim burada bir tercih yapmalı. assetlerini elden kaçıracak seviyede terbiyesizlik yapan "yuhçu" tayfaya mı bilet satacak, yoksa tribünde oyuncular kadar terleyecek ve yorulacak insanlar mı takımları için itici güç unsuru olacaklar. kimse icardi, torreira ve hatta muslera ıslıklanırsa şaşırmasın. ve evet kimisi güruh, kimisi galatasaraylı. bunu söyleme haddini kendimde buluyorum artık, naçizane yaptıklarımdan değil, bazılarının yaptıklarından ötürü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın