• 128
    hatırı sayılır bir kısmı günler öncesinden başlayıp elini ağzına götürüp ıslığı basana/ağzını açıp yuhalayana kadar gerek sosyal medyada gerek günlük hayatında caka satmış olduğu için sinirlenmekte olan taraftar.

    galatasaray futbol takımı dediğin haftada bir buçuk, bilemedin üç saat sahada oluyor. oysa taraftarlık(!) mesaisi haftada 7 x 24 saat devam ediyor. 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı maçı özelinde örneklerle ilerlersek ön eleme turu geçildiğinden beri herkes havasını basıyor sosyal medyada. daha bir gün önce boş stadda yapılan provalarda çalan şampiyonlar ligi müziğini resmi hesabın da paylaşımıyla neredeyse her 3-4 taraftardan biri tarafından paylaşıldı. paylaşanların da önemli bir kısmı "duymayanlar/unutanlar için" mealinden notlarla ezeli rakibine göndermesini(!) yaptı.

    tribündeki 50 bin galatasaraylının yarıdan çoğu şehir hatta ülke dışından kalkmış gelmiş. istanbullular da mesai günü trafiğin yoğun olduğu saatte binbir eziyetle maça yetişmiş. ülke dışından gelenler sabah havaalanında, öğlen nevizade başta olmak üzere mekanlarda, akşam da tribün girişinde hikayesini paylaşmış. şehir dışından gelenler de aşağı yukarı benzer paylaşımlar yapmış.

    şimdi bu insanlar gol yedirip ya da gol kaçırıp "partiyi berbat eden" adamın gözünün yaşına bakar mı?

    adınız değil mauro icardi, fernando muslera ya da kerem aktürkoğlu; metin oktay olup mezardan kalkıp sahaya inmiş de olsanız "partiyi berbat etmenin" cezası net bir şekilde kesilir.

    artık devir böyle bir devir.

    kalan 19 milyon 950 bin taraftarımız da sosyal medyada yuhalamayı lince götürür.

    welcome to yeni normal...
App Store'dan indirin Google Play'den alın