• 720
    geçen sene hazırlık maçlarında okan hocanın istifası isteniyordu şimdi şampiyonlar ligi, iyi kariyeri açısından gelişme var.
    bizim takım hazır değil, yeni transferler hazır değil. fiziksel bir oyun oynuyoruz, hazır olmayan oyuncular çok sırıtıyor. o yüzden koy oynasın bizde yemiyor.
    dün akşam içinse plan çok önceden belliydi; yoğun pres, gol atarsan geçiş kovala.
    yaptık presi, bir dünya pozisyon bulduk atamadık. sonra nefesi bitti takımın. sonuç olarak plan tutmadı ama alternatifler içinde en doğru plan olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.

    şu maç 1 ay sonra oynansa nefesimiz daha çok giderdi, ilk yarıdaki oyunu daha uzun oynayabilirdik. fikstür de aleyhimize oldu.

    ben taraftar olarak takımın gidişatından memnunum, bazı sorunlar görünüyor ama takım içinde çözülür diye bekliyorum. yeter ki şampiyonlar ligi çok yıpratmasın bizi. o yüzden yenilmemeye daha çok sevindim dün gece.

    bir eleştirim olacak ama okan hocaya; takımın ritmi olmayınca direkt oyunda çok top kaybı yaşıyoruz ve takım çok yoruluyor. 96-2000 arası çok modaydı "aktif dinlenme" lafı, bizim takımın da arada topu kontrol ederek dinlenmesi lazım sanki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın