• 716
    maçtan dönünce yazacaktım ama sıcağı sıcağına değil sabah yazarım dedim. burada herkes kendi subjektif yorumunu yapıyor. hakarete varmadıkça bence hiç sorun yok. galatasaray tribünü, tıpkı diğer tribünlerin de olduğu gibi konsantre hale gelmiş bir türkiye özeti. her sisyasi görüşten her dinden her milletten tipleme var, ortak olan tek alan galatasaray. bu sebeple kitlesel olarak oyuncu/takım sahiplenme ya da kitlesel olarak oyuncu/takım yuhalama aslında olmuyor. yanyana oturanlardan biri ıslıklarken biri alkışlıyor. bu tabii ki galatasaray için geçerli. konu karşı takım veya hakemler olunca yine birleşip ortak haereket ediliyor. yani istediğinizi yazın çizin, anlatmaya çalışın bu gerçek değişmeyecek. hangi kampta olursanız olun karşı kampta ya da size belli mesafede olan birileri olacak. şahsen belhanda olayı özelinde taraftarın yaptığını çok anlamsız buluyorum. formanı giyen oyuncunu ıslıklamak,yuhalamak aşırı saçma geliyor ama başkasıan demek ki mantıklı geliyor.

    ayrıca bir maçta taraftarın sahadaki oyuna olan etkisini çok abarttığımızı düşünüyorum. ana sorumlu asla taraftar değil, takımı hazırlayan ekip ve tabii ki futbolcular. bazen hakemler de kararlarıyla etken oluyorlar ama dün akşamki maç için bu geçerli değil. öncelikle futbolcuların tercihleri sonrasında ise teknik ekibin tercihleriyle şekillendi maç. ayrıca bu oyunda şans daönemli bir faktör. ilk 30dk. da yakalanan pozisyonları bir daha yakalasak yine 0 çekme ihtimali çok düşük. bu maçta bütün kaçırmamız gerekenleri kaçırdığımızı umut ediyorum.keşke tüm oyuncularımız tamamen hazır olsaydı, bunu ben de istiyorum elbette ancak bazı gerçekler var işte, olamıyor. bunu da benim ayrıca yazmama gerek yok eerden timur açık yüreklilikle anlattı hepsini, videosu youtube vs. var açıp dinleyebilirsiniz.

    benim maçla ilgili tek yorumum var o da sergio. yani bu adam sağlıklı ve oynayabilir durumdaysa sahada olmalı. yavaş yaptığımız pas dağıtımını hızlandırıyor ve takımı mutlaka bir şekilde öne taşıyor. torreira'nın etkinliği de bu sayade çok artıyor.

    umarın diğer maçlarda çok daha şanslı oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın