resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 6746
    2 gün önce uefa’nın sitesine röportaj vermiş golcümüz. yazan veya yayınlayan oldu mu bilmiyorum ama okumak isteyenler için tam birebir olmasa da çevireyim genel hatlarıyla:

    istanbulda çok fanatik taraftarlar var ve onlarla yakınlaştım. aynı zamanda geçen sene 25-26 maçta 23 gol atarak 3-4 yıldır şampiyon olmayan takıma yardımcı oldum. saha dışında arkadaşlarıma yardımcı oluyorum ve onların ruhlarını kaldırarak antrenman seviyesini arttırıyorum. saha dışında şakacı biri olabilirim ama saha içinde gerçekten ciddi ve profesyonel oluyorum. bu durumu birçok takım arkadaşıma aktarabildim. insanlar türkiyeye geldiğinizi düşününce buranın seviyesinin düşük olduğunu ve daha çok relax takılacağınızı düşünüyor ama tam aksine burada yüksek standartta olmak ve iyi işler başarmak istiyorum.

    dediklerind göre ben burada rahat takılmam insanlar yanlış düşünüyor ve yüksek standartta olmak istiyorum diyor. umarım yakın zamanda fiziki durumunu düzeltir çünkü tek eksiği fiziki. gol vuruşları hala kaliteli ve top class. bu fiziğe rağmen 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçını 1 gol 1 asist tamamlayabilirdi.

    son olarak oyunu rakip sahada oynadığımız maçlarda koşu mesafesinin düşük olması normaldir. haaland bile 9.15 civarı koşuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın